Σχετικά με εμάς

Η Test Computers ιδρύθηκε το 1994 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από στελέχη του χώρου της πληροφορικής με μεγάλη εμπειρία σε λύσεις επιχειρηματικών προβλημάτων με χρήση της τεχνολογίας. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στη μεταπώληση προϊόντων μεγάλων οίκων πληροφορικής, στη σύνθεση και πώληση H/Y, στην εγκατάσταση δικτύων και στην πώληση και συντήρηση λογισμικών μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων (ERP,CRM).  Από το 2010 και έπειτα που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας η νέα γενιά, δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην ανάπτυξη λογισμικού. Πλέον, έχοντας αναπτύξει δεκάδες εφαρμογές και έχοντας υλοποιήσει σύνθετα έργα που περιλαμβάνουν υλικό και λογισμικό, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Η εμπειρία των στελεχών της, η σημαντική εξειδίκευσή τους σε σύγχρονες τεχνολογίες καθώς και η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία, την αναδεικνύουν σε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Έργα

Η Test Computers έχει υλοποιήσει δεκάδες έργα πληροφορικής στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Τα έργα περιλαμβάνουν ανάπτυξη λογισμικού, ηλεκτρονικές πλατφόρμες, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανογραφικού εξοπλισμού, σχεδιασμό και εγκατάσταση δικτύων, διασύνδεση συστημάτων, ψηφιοποίηση αρχείων καθώς και συντήρηση και τεχνική υποστήριξη σε υλικολογισμικό. Πολλοί από τους πελάτες που την έχουν εμπιστευθεί είναι ΟΤΑ και Νομικά Πρόσωπα αυτών, Υπουργεία, Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες και Εταιρείες του Δημοσίου.

Πιστοποιήσεις

Η Test Computers :

  • Αποτελεί “Χρυσό συνεργάτη της Intel” (Gold Partner) διαθέτοντας την πιστοποίηση “Intel Technology Provider Gold”.
  • Αποτελεί “Πιστοποιημένο Επαγγελματία της Microsoft” διαθέτοντας την πιστοποίηση “Microsoft Certified Professional”.
  •  Είναι πιστοποιημένη κατά ISO:9001:2015.